Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Skjermdump: Illustrasjonsfoto / Getty

En mann slenger innom sosialkontoret for å få penger. Så blir han paff.

Kilde: Shareably

En ung mann med buksene hengende midt på baken, to fortenner av gull, og med et tykt gullkjede rundt halsen gikk inn på det lokale sosialkontoret for å plukke opp en sjekk.

Han marsjerte opp til skranken og sa: «Hei. Du vet, jeg bare HATER å ta imot velferd. Jeg vil egentlig heller ha en jobb. Jeg liker ikke å utnytte systemet, liker ikke å få penger uten å jobbe».

Sosialarbeideren bak disken svarte: «Timingen din er faktisk perfekt. Vi fikk akkurat en jobbmulighet fra en svært velstående gammel mann som ønsker en sjåfør og livvakt til sin vakre datter. Du må kjøre rundt i en flunka ny Mercedes-Benz, og han står for garderoben din: Alle klær du måtte trenge blir kjøpt inn til deg».

«På grunn av at det er snakk om mange timer, vil du få servert alle måltider. Det er også forventet at du blir med datteren på hennes lange og flotte ferieturer. Ja…også…dette er litt vanskelig å si, men som en del av jobben må du tilfredstille datterens lyster. Hun er i midten av 20-årene og har en ganske sterk seksualdrift».

Med store øyne og munnen på vidt gap sa mannen: «Du snakker bare tull du!»

Da svarte sosialarbeideren: «Ja, men det var du som begynte med det!»

Vis kommentarer

Anbefalt

Bjørner er fascinerende skapninger, men de færreste av oss får noen gang se dem i naturen. Det må ha vært en utrolig opplevelse… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Okei, det er kanskje ikke en fullverdig erstatning til å faktisk være i Hellas, men det er i det minste en liten trøst.

«Du får ikke mer moro enn du lager selv», er det noe som heter. Så hvorfor ikke finne frem en ballong, og spille den… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Trygg trafikk, for store og små.......hvor skal vi leke og hvor skal vi gå?».

Følg med når hun snur seg rundt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)