Seksjoner:

© 2023 - Mita Media

Delbart.no og ditt personvern

Vi ønsker å gjøre det vi kan for å beskytte personvernet ditt når du besøker Delbart.no

Her er vår personvernerklæring

Vi samler noe informasjon (som regel bare navn og e-postadresser) fra besøkende som ber om å abonnere på nyhetsbrevet vårt og andre former for digital oppdatering. Alle som ønsker det kan velge å stoppe abonnementene og oppdateringene når som helst.

Vi sørger for at informasjonen vi samler inn er beskyttet mot uautorisert tilgang. Vi kommer ikke i det hele tatt til å selge, bytte bort eller gi bort din personlige informasjon til andre mennesker, selskaper eller organisasjoner.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på nettstedet, abonnerer på oppdateringer, svarer på en undersøkelse eller fyller ut et et skjema.

Når du registrerer deg blir du som regel bedt om kun å oppgi navnet ditt og din e-postadresse. Du er selvsagt helt anonym – vi vet altså ikke hvem du er – når du besøker Delbart.no uten å registrere deg.

Hva bruker vi opplysningene dine til?

Informasjonen vi får fra deg kan bli brukt på en av følgende måter:

Å tilpasse din opplevelse av Delbart.no – Din informasjon hjelper oss til å innrette oss bedre etter dine individuelle behov.

Å forbedre Delbart.no – Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre Delbart basert på informasjon og tilbakemeldinger fra deg.

Å behandle mulige transaksjoner – Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, byttet, overført, eller gitt bort til andre, uansett grunn, uten ditt samtykke. Det eneste unntaket er når hensikten er å levere et produkt eller tjeneste du har kjøpt eller vunnet. For å si det på en annen måte: Hvis du vinner en konkurranse på Delbart må vi gi adressen din til Posten slik at de kan sende deg premien din.

Å administrere konkurranser eller gjennomføre spørreundersøkelser.

Å sende deg e-poster med oppdateringer som handler om Delbart.

E-postadressen du oppgir, vil bli brukt til å sende deg oppdateringer, informasjon eller til å svare på dine henvendelser.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Vi har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak som skal beskytte deg når du skriver til oss eller på annen måte gir oss tilgang til din personlige informasjon.

Vil vi noen gang oppgi din informasjon til utenforstående parter?

Vi vil aldri selge, bytte bort eller på annen måte overføre personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter.

Men…

Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i driften av Delbart, eller som på en annen måte hjelper oss med å drive virksomhet min. Men dette gjelder bare så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell.

Vi kan også komme til å dele din informasjon når hensikten er å overholde loven eller å beskytte mine eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

Ikke identifiserbar informasjon om brukerne av Delbart.no kan gis til andre parter til bruk i markedsføring eller annet bruk.

Google Analytics og DoubleClick informasjonskapsler / Annonser

Delbart bruker Google Analytics, en tjeneste fra Google, Inc.

Tjenesten benytter informasjonskapsler (som er små tekstfiler). Disse plasseres på din datamaskin, nettbrett eller telefon. Disse kapslene hjelper Google med å analysere hvordan du og andre brukere, bruker denne nettsiden.

VIKTIG: Ikke noe i denne informasjonen vil gjøre det mulig for oss å identifisere deg.

Informasjonen fra kapslene (som inkluderer hver brukers IP-adresse) lagres på Googles servere.

Google bruker informasjonen for å evaluere brukernes aktivitet, til å lage rapporter (som blant annet er tilgjengelig for oss) og til å tilby andre tjenester innenfor bruk av internettet.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart hvis en eller flere lover tilsier at de skal gjøre det. Tredjepart kan også få tilgang til informasjonen hvis den håndterer slik type informasjon på vegne av Google.

Du, som bruker, kan hindre bruken av informasjonskapsler, blant annet ved å installere Googles egen utvidelse for nettlesere. Du finner den på denne siden.

Delbart bruker disse funksjonene:

Google Display Network Impression Reporting – DoubleClick Campaign Manager integration

Tredjeparts leverandører, inkludert Google, bruker for å vise annonser på Delbart. Kapslene, slik som Google Analytics-kapselen og  DoubleClick-kapselen, gjør det mulig å vise annonser basert på brukernes besøk på dette og andre nettsteder.

Du kan også reservere deg mot bruk av DoubleClick informasjonskapselen ved å besøke siden for Googles annonseinnstillinger.

Du kan lese mer om Googles praksis og hva du kan gjøre for å velge bort deres informasjonskapsler på denne siden: Retningslinjer og prinsipper – Annonsering.

Bruker Delbart.no informasjonskapsler?

Ja, det gjør vi. Informasjonskapsler er små filer som overføres fra nettsteder til harddisken din via nettleseren. Kapslene gjør det mulig for de samme nettstedene å gjenkjenne både nettleseren og pc-en din.

Informasjonskapslene vil ikke kunne avsløre hvem du er.

Vi bruker disse informasjonskapslene for å forstå og lagre dine preferanser for fremtidige besøk, holde oversikt over annonser samt samle inn data om trafikken til og fra dette nettstedet.

Informasjonen vi får fra informasjonskapslene blir blant annet brukt til å forbedre nettstedet og ikke minst din opplevelse av det.

Vi kan også komme til å inngå avtaler med tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss i bedre å forstå deg og alle andre besøkere.

Disse leverandørene vil kun tillates å bruke den innsamlede informasjonen på mine vegne og utelukkende for å analysere bruken av Delbart.no.

Tredjeparts lenker

På de fleste nettsidene på Delbart.no vil du finne lenker til andre. Dette kan være andre nettsteder eller nettjenester. Alle disse har sine egne, uavhengige retningslinjer for personvern. Vi kan ikke og vil heller ikke ta ansvar for innholdet eller aktivitetene på disse nettstedene.

Endringer i denne erklæringen

Hvis vi endre denne erklæringen, vil vi legge ut disse endringene på denne siden, og oppdatere endringsdatoen nedenfor.

Denne erklæringen ble sist endret Fredag 15/8 – 2014.

Mer om personvern

Du kan lese mer om personvern hos Datatilsynet:  Hva er personvern.

Kontakt

Hvis du har spørsmål eller meninger om denne erklæringen, kan du kontakte oss på følgende vis:

E-post:
post@delbart.no

Anbefalt

Jeffrey og moren hadde holdt kontakten via videosamtaler de siste årene, men hadde ikke sett hverandre på ordentlig på ti år. Penger, avstand… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Bjørner er fascinerende skapninger, men de færreste av oss får noen gang se dem i naturen. Det må ha vært en utrolig opplevelse… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Seine kvelder, restaurant, hygge og stemningsfull musikk. Dette er ord vi gjerne forbinder med å være i Syden. Men coronapandemien har ført til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Du får ikke mer moro enn du lager selv», er det noe som heter. Så hvorfor ikke finne frem en ballong, og spille den… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Trygg trafikk, for store og små…….hvor skal vi leke og hvor skal vi gå?». Svært mange som vokste opp på 90/2000-tallet husker denne sangen,… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Skilpadder er noen fascinerende skapninger. Noen av dem er bittesmå, mens andre er gigantiske og enkelte kan leve mye lenger enn oss mennesker. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Kilde: Tickld En cowboy dukket opp foran St. Peter ved perleporten. «Har du noen gang gjort noe virkelig meningsfullt?» Spurte St. Peter. «Vel, jeg kan tenke på en ting», sa cowboyen. «På…

En ung gutt gikk inn i en frisørsalong og frisøren hvisket til kunden sin: «Dette er den dummeste gutten i verden. Følg med, så skal jeg bevise det for…

Kilde: Shareably En mann ved navn William satt på bussen og leste i en bok da noen prikket han på skulderen. Han snudde seg og så en gammel dame. Hun…

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)