Seksjoner:

© 2022 - Mita Media

Skjermdump: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Hun forlater mannen fordi hun ikke fikk det hun ønsket seg. Så skjer dette.

Kilde: Shareably

En gift dame hadde snart bursdag og gledet seg til å få gave av mannen sin. De siste månedene hadde hun beundret en vakker diamantring. Hun visste at mannen hadde råd til den og fortalte ham derfor at det var den hun ønsket seg aller mest.

Bursdagen hennes nærmet seg og hun prøvde å se etter tegn på om han hadde kjøpt ringen.

Endelig hadde dagen kommet. På morgenen på bursdagen hennes ba mannen om at hun skulle komme inn på kontoret hans. Han fortalte hvor stolt han var av å ha en så god kone, og fortalte hvor høyt han elsket henne. Så fikk hun gaven.

Hun åpnet pakken fort fordi hun var så nysgjerrig.

Der fant hun en bibel i lær med navnet sitt i gullskrift.

Sint hevet hun stemmen sin og sa: «Med alle de pengene du har, så er en bibel det eneste du kan gi meg?» Hun stormet ut av huset og forlot ektemannen.

Mange år gikk. Kvinnen var velykket i jobben, bodde i et vakkert hus og hadde en fantastisk familie.

Hun kom plutselig på at eksmannen måtte være veldig gammel nå. Hun tenkte at hun burde besøke ham, hun hadde ikke sett han på mange år.

Før hun rakk det, fikk hun en telefon som fortalte at han hadde gått bort. Han hadde ønsket at hun skulle arve alle hans eiendeler.

Hun måtte dra til huset hans omgående.

Da hun gikk inn i huset kjente hun at sorg og anger fylte hjertet hennes. Hun begynte å gå gjennom tingene hans for å pakke de med seg. Så fant hun bibelen, akkurat der hun hadde forlatt den mange år tidligere.

Med tårer i øynene åpnet hun Bibelen og begynte å bla i sidene. Hennes eksmann hadde understreket et vers.

Mens hun leste de vakre ordene om å gi og om å få, falt en liten eske ned fra baksiden av Bibelen. Der var diamantringen hun hadde ønsket seg, med navnet hennes inngravert.

På en liten lapp sto det: «Jeg elsker deg, for alltid».

Vis kommentarer

Anbefalt

Bjørner er fascinerende skapninger, men de færreste av oss får noen gang se dem i naturen. Det må ha vært en utrolig opplevelse… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Okei, det er kanskje ikke en fullverdig erstatning til å faktisk være i Hellas, men det er i det minste en liten trøst.

«Du får ikke mer moro enn du lager selv», er det noe som heter. Så hvorfor ikke finne frem en ballong, og spille den… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Trygg trafikk, for store og små.......hvor skal vi leke og hvor skal vi gå?».

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)