Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Skjermdump: Illustrasjonsfoto / Getty

Han ba kona flytte ut til fordel for en annen kvinne. Det kona gjør? Episk!

Kilde: Tickld

INVITASJON – SALG

Jeg inviterer herved til salg av ulike møbler og eiendeler. Det er litt i siste liten, så dette haster. For å si det mildt er dette et spontant arrangement.

Mannen min forlot meg og ungene for et stykke søppel. Jeg selger alt denne helgen mens han er på ferie med elskeren sin.

Etter 10 års ekteskap skal alt selges og jeg skal flytte. Han ba meg være borte før han kom tilbake fra kjærlighetsferien sin. Det er ikke bare jeg som kommer til å være borte…

Det er altfor mange ting til salgs til at jeg kan lage en liste. Jeg selger ALT. Alt fra kunst, møbler, hvitevarer, bøker, golfsett, spill, høyttalere, TV, verktøy, osv.

Han har også en flunka ny sofa i skinn som er spesielt tilpasset hjemmekino. Denne selges til en billig penge.

I tillegg er det også muligheter for å kjøpe masse verktøy som han ikke har noen anelse om hvordan man bruker. Gressklipper selges billig!

En splitter ny skyvedør av glass (som han aldri fikk montert) gis bort helt gratis.

Jeg vil at huset skal være helt tomt når han kommer tilbake. Da får han akkurat det han fortjener. Så kom innom og plukk med deg det du vil ha. Lørdag og søndag denne helgen.

Ikke kom for tidlig (som han alltid gjør), for i kveld har jeg tenkt til å nyte noen vinflasker med vennegjengen. Derfor er jeg trolig i bakrus i morgen. Vennligst snakk rolig til damene med solbriller.

Ingen av klærne hans er til salgs for disse er allerede brent opp i oppkjørselen. Men du kan se asken av det som er igjen uten ekstra kostnad.

Neste uke blir huset lagt ut for salg, så hvis du alltid har ønsket å bo i denne vakre byen kan du ta en nærmere titt på boligen denne helgen før eiendommen blir lagt ut på markedet.

Havutsikt, tre etasjer, nærme to av de beste skolene, garasje og stor hage. Alt man kan ønske seg. (Og huset selges uten den bedritne mannen).

Livet er for kort til å kaste bort tid. Øynene mine er på forsiden av hodet for en grunn. Jeg gleder meg til fremtiden! Vi ses i morgen, førstemann til mølla.

Hevnen er SØT!

Vis kommentarer

Anbefalt

Følg med når hun snur seg rundt.

Kjærligheten mellom far og datter er stor.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)