Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

En rik kvinne går til psykologen med depresjon. Slik valgte han å hjelpe henne.

Kilde: Hrtwarming

En pen kvinne med dyre klær klagde til psykologen sin fordi hun følte at livet hennes var tomt og meningsløst.

Psykologen ropte på den gamle kvinnen som vasket gulvene på kontoret, og så sa han til den rike kvinnen: «Jeg skal spørre Mary her om hun kan fortelle deg hvordan hun fant lykken. Alt jeg vil du skal gjøre er å lytte til henne».

Den gamle damen la fra seg moppen, satte seg på en stol og fortalte sin historie:

«Vel, mannen min døde av malaria og tre måneder senere døde min eneste sønn i en bilulykke. Jeg hadde ingen – jeg hadde ingenting igjen. Jeg fikk ikke sove, klarte ikke spise, smilte ikke til noen og jeg tenkte til og med på å ta mitt eget liv».

«Så, en kveld var det en liten kattunge som fulgte etter meg hjem fra jobb. Jeg syntes synd på denne katten. Det var kaldt ute, så jeg bestemte meg for å slippe kattungen inn. Jeg ga den litt melk, og den slikket skåla ren. Så begynte den å male og gni seg inntil beinet mitt. For første gang på flere måneder, smilte jeg».

«Det fikk meg til å tenke. Hvis det å hjelpe en liten katt kunne få meg til å smile, kanskje jeg kunne bli lykkelig av å hjelpe andre mennesker».

«Så den neste dagen bakte jeg kaker og tok med til en nabo som var syk og lå i senga».

«Hver eneste dag prøvde jeg å gjøre noe fint for noen. Det gjorde meg så glad å se andre smile».

«I dag vet jeg ikke om noen som sover og spiser bedre enn det jeg gjør. Jeg har funnet lykken, ved spre glede til andre mennesker».

Når den rike kvinnen hørte dette begynte hun å gråte. Hun hadde alt det penger kunne kjøpe, men hun hadde mistet det man ikke får kjøpt med penger.

Lykke er ikke en destinasjon. Det er en reise. Det bør handle om hva du er, ikke hva du eier.

Vis kommentarer

Anbefalt

Bjørner er fascinerende skapninger, men de færreste av oss får noen gang se dem i naturen. Det må ha vært en utrolig opplevelse… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Okei, det er kanskje ikke en fullverdig erstatning til å faktisk være i Hellas, men det er i det minste en liten trøst.

«Du får ikke mer moro enn du lager selv», er det noe som heter. Så hvorfor ikke finne frem en ballong, og spille den… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

«Trygg trafikk, for store og små.......hvor skal vi leke og hvor skal vi gå?».

Følg med når hun snur seg rundt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)